ARTİSTİK CİMNASTİK 23 NİSAN MUĞLA İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Muğla'da 23 Nisan Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yapıldı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Türkiye Cimnastik Federasyonu Artistik Cimnastik Muğla İl Birinciliği Menteşe Spor Salonunda gerçekleşti.

ARTİSTİK CİMNASTİK 23 NİSAN MUĞLA İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Nisan Pazar günü Menteşe Spor Salonunda gerçekleşen Cimnastik İl Birinciliği 36 takım 190 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Etkinlik sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Cimnastik Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Doç.Dr.Hakan Ünal, TCF Parkur Teknik Kurul Başkanı Bahadır Altay, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karabasanoğlu takdim etti.

36 takımdan 190 sporcunun Muğla Menteşe Spor Salonunda kıyasıya mücadele ettiği söyleyen Türkiye Cimnastik Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Doç.Dr.Hakan Ünal, “Bilindiği üzere dünya da popüler hale gelen Türk Cimnastiğinin özelikle Muğla İlimizde geliştirilmesi adına elimizden gelen her türlü desteği ve gayretli sarf ediyoruz. Yarışlara katılan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve onları destekleyen velilerimize teşekkür ediyor. Desteğini bizden esirgemeyen Spor Bakanlığına, Cimnastik Federasyonu Başkanlığına ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Katılan tüm sporculara teşekkür ediyor, dereceye giren sporcuları tebrik ediyoruz. Cimnastik branşının ve tüm branşların tabana yayılması konusundaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor."

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.