Muğla Valiliği sosyal medyadan takip edilebilecek

Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde artan internet kullanımı ile birlikte sosyal medyanın önemi de artmıştır. Kadın, erkek, genç, yaşlı pek çok internet kullanıcısı günümüzün vazgeçilmezi sosyal medyayı da...

Muğla Valiliği sosyal medyadan takip edilebilecek

Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde artan internet kullanımı ile birlikte sosyal medyanın önemi de artmıştır. Kadın, erkek, genç, yaşlı pek çok internet kullanıcısı günümüzün vazgeçilmezi sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanmakta, zamanlarının büyük çoğunluğunu sosyal paylaşım sitelerinde geçirmektedir. İnsanlar fikirlerini, fotoğraflarını, eleştirilerini sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile çevreleri ile paylaşmaktadır.

Artık herkesin internet kullandığı bu bilişim çağında hayatımızın vazgeçilmezi sosyal medya platformları gittikçe daha çok önem kazanmaktadır. Bu doğrultuda, Muğla Valiliği dünyada en çok kullanılan sosyal medya kanallarından Facebook ve Twitter üzerinden kullanıcılarla iletişime geçme amacı ile yeniden bir hesap oluşturdu.

Facebook kullanıcıları “T.C. Muğla Valiliği” sayfasını beğenerek takip edebilir. Twitter kullanıcıları olanlar ise sayfanın arama kısmında “tcmuglavaliligi” yazarak Muğla Valiliği’nin sayfasına ulaşabilir ve Valiliğin takipçisi olabilir. Muğla Valiliği adına yeniden açılan bu hesaplarla birlikte takipçiler Muğla Valiliği ile ilgili gelişmeleri Facebook veya Twitter üzerinden takip edebilir, herhangi bir konuda görüşlerini bu sayfalar üzerinden yazabilirler.

Diğer yandan internet ortamından iletişimin gittikçe yaygınlaştığı çağda Muğla Valisi Amir Çiçek’e elektronik ortamdan ulaşabileceğiniz bir sistem web sitesi üzerinden kurulduğu belirtildi.

www.mugla.gov.tr adresinden iletişim bölümündeki “Valiye Mesaj Yazın” “Randevu Talep” bölümlerinden Muğla Valisi Amir Çiçek’e ulaşabilir, günlük programını da “Günlük Program” sekmesinden takip edebilecek.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.