“MUĞLA ÜNİVERSİTELER ŞEHRİ OLACAK”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla’da bir üniversite ile yetinmeyeceklerini, Muğla’yı üniversite şehri değil üniversiteler şehri yapacaklarını söyledi.AK Parti Muğla Büyükşehir...

“MUĞLA ÜNİVERSİTELER ŞEHRİ OLACAK”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla’da bir üniversite ile yetinmeyeceklerini, Muğla’yı üniversite şehri değil üniversiteler şehri yapacaklarını söyledi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Ula’da daha önce imzalanan protokolle tarihi Hamza Bey ve Bekir ağa konakları Mimarlık Fakültesi yapılması için üniversiteye devredilmişti. Biz bununla da yetinmeyerek Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu’nun kapasitesini arttıracağız. Ula’da ekonominin canlanması için mevcut programları da genişleteceğiz” dedi.

AK Parti Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, eşi Suzan Harmandar, Ula’nın Ak Partili Belediye Başkanı Nadi Şenkal, İlçe başkanı Mehmet Tenlik, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol ve partililer Muğla’nın Ula ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Harmandar ve beraberindekiler ilk olarak pazar yerinde esnaf ve halkla buluştu. Harmandar, esnaf ve pazarcılarla tek tek tokalaşarak sorunlarını dinledi.

Ula İlçesi’nin Muğla'nın en önemli ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken Harmandar, “Ula'nın hak ettiği yere gelmesi için yeni çalışmalara ihtiyaç var. Bu çalışmaların yapılması için gerekli projelerimizi hazırladık,  hala da proje üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Esnaf ve pazarcıları dinleyen Harmandar, daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bekir Kanat, İlçe Emniyet Amiri Burhan Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, Ula Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Birol Karaarslan’ı makamında ziyaret etti.

 “Bir üniversite ile yetinmeyeceğiz”

Oda başkanlarıyla bir süre sohbet eden Harmandar,  bir üniversiteyle yetinmeyeceklerini Muğla’yı bir üniversite şehri haline getireceklerini söyledi. Üniversitelerin şehrin kalkınmasında ve ekonominin canlanmasında büyük önemi olduğuna değinen Harmandar, “Muğla’da sadece turizm değil kültürel ve sosyal anlamda da bir çok zenginlik var. Eğitim alanında da yatırımları arttırarak halkımızın refah seviyesini yükselteceğiz” dedi.

“Ula için projelerimiz hazır”

Harmandar, Ula’ya canlılık getirmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Harmandar, “Hamza Bey ve Bekir ağa konakları Mimarlık Fakültesi yapılması için üniversiteye devredilmişti. Biz bununla da yetinmeyerek Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu’nun kapasitesini arttıracağız. Ula’da ekonominin canlanması için mevcut programları da genişleteceğiz. Ula’ya insanları çekecek tesisler kazandıracağız” dedi.

Harmandar Ula’ya ilgili mevcut başkan Nadi Şenkal’la birlikte projeler hazırladıklarını söyledi. Harmandar, “Her sektöre ve her bölgenin yapısına özel projeler üretiyoruz. Bunların hepsini mutlaka hayata geçireceğiz. Ula’daki sorunların tamamına yakınını tespit ettik. Ula’da ekonomiyi canlandıracak çalışmalar üretiyoruz. Bunları vatandaşlarımızla da paylaşacağız” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.