Muğla turizmine sefer dopingi

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği’nin (GETOB) girişimleri sonucu Ankara-Dalaman tarifeli uçak seferleri 8 Mayıs 2015 tarihinden itibaren başlıyor. Yeni seferlerin Muğla turizmine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.Güney Ege Turistik...

Muğla turizmine sefer dopingi

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği’nin (GETOB) girişimleri sonucu Ankara-Dalaman tarifeli uçak seferleri 8 Mayıs 2015 tarihinden itibaren başlıyor. Yeni seferlerin Muğla turizmine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, uzun süreden beri verdikleri mücadele sonrasında “Mutlu sona ulaştık.” dedi.

Uzun yıllardan beri Dalaman-Ankara arasındaki tarifeli uçak seferlerinin Mayıs ayında başlayıp Eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini dolayısıyla ekonomisini olumsuz yönde eklediği gerçeğinden yola çıkan GETOB yöneticileri, bölge işletmecilerinin yanı sıra, bölge yaşayanlarının büyük sıkıntılar yaşamasına neden olan sorunun çözümü için yoğun çaba sarfediyordu.

GETOB Başkanı Bülbüloğlu,  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Takip edenlerin bildiği üzere Dalaman Ankara arasındaki direk tarifeli uçak seferlerinin kesintisiz sürdürülmesi için yaptığımız tüm görüşmeleri gerek web sitemizde ve yazılı ve görsel basınımız kanalıyla kamuoyu ile paylaştık. Verdiğimiz mücadele bölgemizin tamamını ilgilendiriyordu. Uzun çabalar sonucunda Mutlu Sona ulaştık. Elde edilen sonuç bölgemiz için çok önemli ve müjdeli bir haberdir. Ankara’ya gitmek için Dalaman dışında başka Havaalanlarına gitmemize veya İstanbul bağlantılı uçakları kullanmamıza gerek kalmadı.”

Seferler 8 Mayıs’ta başlıyor

Anadolu Jet firması tarafından başlatılacak olan Dalaman-Ankara arası karşılıklı tarifeli Uçak seferlerinin 08 Mayıs 2015 tarihinden itibaren başlayacağının altını çizen Bülent Bülbüloğlu; “Cuma - C.tesi - Pazar ve Pazartesi günleri olmak üzere haftada dört gün uçak seferi konması bölge yaşayanı ve tüm işletmecilerimizi olduğu gibi tatil için bölgemize gelecek olan kişileri de memnun etmektedir. Şimdi bizlere düşen bu seferlere destek olmak ve ulaşımda tercihimizi bu yönde kullanmaktır” dedi.

Bülbüloğlu şunları ekledi: “Dalaman ile Ankara arasında karşılıklı tarifeli uçak seferlerinin konulması için verdiğimiz mücadelede bizlere inanan ve destek olan Sayın Valimiz başta olmak üzere, Sivil Havacılık Genel Müdürümüze, Anadolu Jet firması Genel Müdürümüze ve firma yetkililerine, bize destek olanlara ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.