Muğla Tenis Merkezi oldu

Muğla Tenis Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen 14 Yaş Hafta İçi Turnuvası’na Türkiye’nin dört bir köşesinde 140 tenisçi katıldı. Tenis kortları yetersiz kalınca sporcular üniversite kortlarına yönlendirildi.Muğla...

Muğla Tenis Merkezi oldu

Muğla Tenis Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen 14 Yaş Hafta İçi Turnuvası’na Türkiye’nin dört bir köşesinde 140 tenisçi katıldı. Tenis kortları yetersiz kalınca sporcular üniversite kortlarına yönlendirildi.

Muğla ili Menteşe ilçesinhde Haziran ayı içinde düzenlenen üç önemli tenis turnuvasının sonuncusu başladı. Perşembe günü sona erecek 14 yaş hafta içi turnuvasına İzmit, Ağrı, Trabzon, Antalya, Mersin gibi Türkiye’nin dört bir yanından 140 tenisçi katıldı. Kızlar ve erkekler kategorisinde başlayan maçlarda Muğla Tenis Kulübü’nün kortları yetersiz kalınca, sporcular Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kortlarına yönlendirildi.

30 kulüpten 110 ve ferdi olarak da 30 sporcunun katıldığı 14 yaş hafta içi turnuvası ile 2014 etkinliklerini tamamlayacaklarını açıklayan Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “2014 yılı içinde üç ulusal turnuva düzenledik. Bu turnuvalara Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinden kulüp ve ferdi anlamda katılım oldu. Turnuvalara katılımın yüksek olması, Muğla’nın tanıtımı açısından da önemliydi. 2014 yılının son turnuvasına 140 tenisçi katıldı. Bugün başlayan turnuvada katılımın yüksek olması nedeniyle kortlarımız yetersiz kaldı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kortlarında da maçlar yapılıyor. Çok kısa bir süre içinde Tenis sporunu Muğla’da tanıtmanın yanında, turnuvalar Muğla ekonomisine de büyük katkı sağladı. Gelen tenis sporcuları aileleri ile birlikte geldiği için Muğla esnafına da katkı sağladı. 14 yaş hafta içi turnuvası Perşembe günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. Önümüzdeki yıl Muğla Tenis Kulübü olarak yeni turnuvalara ev sahipliği yapmak için çalışmalara şimdiden başladık. Turnuvalar esnasında bizleri yalnız bırakmayan başta Muğla valimiz Mustafa Hakan Güvençer, desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.