MUĞLA TENİS KULÜBÜ DERNEĞİ 15 YAŞINDA

Muğla Tenis Kulübü Derneği 15. yılında Muğla’nın Menteşe ilçesinde görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.Muğla Tenis Kulübü Derneği 15. Yılına özel Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek,...

MUĞLA TENİS KULÜBÜ DERNEĞİ 15 YAŞINDA

Muğla Tenis Kulübü Derneği 15. yılında Muğla’nın Menteşe ilçesinde görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Muğla Tenis Kulübü Derneği 15. Yılına özel Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kahvaltı programı düzenledi.

2007 yılındaki kuruluşundan itibaren Muğla da Tenis Sporunun hizmetinde olan Muğla Tenis Kulübü geride bıraktığı15 yıl içerisinde gelişen ve değişen vizyonu ile topluma faydalı, bedenen ve ruhen üretken bireyler yanında başarılı sporcular yetiştirmeyi amaç edinmeye devam ediyor.

Yetiştirdiği birçok başarılı sporcunun yanında, ulusal turnuvalara yaptığı ev sahipliği sayesinde ülkede adından sıkça söz ettirmeye devam ederken, Muğla’da spor turizminin gelişmesine katkı sağlıyor.

Bir taraftan Tenis branşının yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için yapılan sporcu taramaları, alt yapı ve performans grubu sporcu eğitimleri yaparken bunun yanında Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı Sevgi evlerindeki çocukların tenisle tanışmalarını sağladıklarını dile getiren Muğla Tenis Kulübü Derneği Başkanı Seyhan Heb, “Yetişkin tenis eğitimlerimiz ile de 7 den 70 e Muğlalı tenis severlere hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Kulübümüz deneyimlerinden yola çıkarak geleceğini şimdiden şekillendirmek ve daha ileriye gitmek için yeni tenis kulüplerini hizmete sokuyoruz. Datça Tenis Kulübü, Milas Tenis Kulübü, Didim Tenis Kulübü son yıllarda kuruculuğunu yaptığımız ve Tenis severlerin hizmetine sunduğumuz spor kulüplerimizdir. Spor Kulüplerimizin fiziki şartlarını çağın ve tenisin gereklerine uygun hale getiriyoruz. Kortların periyodik Zemin bakımlarını yapıp üstlerini balon sistemlerle kapatıyor ve Tenis severlerin olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi adına kortlarımızı yılın 365 günü aralıksız tenis oynanır hale getiriyoruz. Misafirlerimizin keyifli vakit geçirmeleri için kulüp kafeteryalarımızı özenle hazırlayıp tenis severlerin hizmetine sunuyoruz” dedi.

TENİSİ YAŞAMAK VE YAŞATMAK

Hedeflerinin, Muğlalı Tenis severlerin spor yapmalarını sağlayarak onların bedenen ve ruhen daha sağlıklı olmalarına katkıda bulunmak, bugüne kadar yaptıkları gibi alt yapılarından Muğla’yı ve ülkeyi ulusal ve uluslararası tenis turnuvalarında en iyi şekilde temsil edecek sporcuları yetiştirmek ve kulübü nitelikli insan yetiştiren bir okul gibi yaşatmaya devam etmek olduğunu ifade eden Başkan Heb, “Bu yolculuğumuzda bizi hep destekleyen hep yanımız da olan Muğla Valiliği’mize, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müze, Muğla spor kamuoyuna ve değerli basın mensuplarımıza Muğla Tenis Kulübü Spor Kulübü Derneği olarak teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.