Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 1. Lig’te

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek ve Bayan Basketbol Takımı 2. Lig müsabakalarında oynadıkları tüm maçlarda galip gelerek şampiyon oldu ve Üniversitelerarası Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeye hak kazandı.18-22 Aralık 2012...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 1. Lig’te

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek ve Bayan Basketbol Takımı 2. Lig müsabakalarında oynadıkları tüm maçlarda galip gelerek şampiyon oldu ve Üniversitelerarası Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeye hak kazandı.

18-22 Aralık 2012 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı ilk maçında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini, ikinci maçında Gaziantep Üniversitesini yenerek yarı finale çıktı ve burada Konya Şelçuk Üniversitesini de mağlup ederek finale adını yazdırdı. Finalde Adnan Menderes Üniversitesi Bayan Basketbol Takımını yenip namağlup şampiyon oldu ve böylelikle Üniversitelerarası Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeye hak kazandı.

Yine Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek Basketbol takımı ise ilk maçında Konya KTO Karatay Üniversitesini, ikinci maçında Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesini yenerek namağlup olarak yarı finale çıktı ve burada Şanlıurfa Harran Üniversitesini yenerek finale adını yazdırdı. Finalde Adnan Menderes Üniversitesi Erkek Basketbol Takımını 82-65 gibi skorla farklı yenip namağlup şampiyon olarak, Bayan takımıyla beraber Üniversiteler arası Basketbol 1. Ligi’ne yükseldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek ve Bayan Basketbol takımını müsabakalara hazırlayan başta takımlar idarecisi Yrd. Doç. Dr. Savaş Duman, Bayan Basketbol Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Özkan, Asistan Koç Necdet Duman, Erkek Basketbol Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Ali Ağılönü ve Asistan Koç Onur Metin yaptıkları açıklamada; müsabakalara oldukça yoğun bir tempo ile hazırlandıklarını, tüm sporculara göstermiş oldukları üstün çabalardan dolayı gönülden teşekkür ettiklerini ve bekledikleri sonuca ulaşmanın sevincini yaşadıkların belirtti.

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.