Muğla-Pamukkale etabının komutunu vali verdi

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 160 km’lik Muğla-Pamukkale etabı Muğla Valisi Amir Çiçek’in komutu ile başlarken, öğleden sonra 14.45 sularında Pamukkale’de sona erdi.51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Muğla-Pamukkale...

Muğla-Pamukkale etabının komutunu vali verdi

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 160 km’lik Muğla-Pamukkale etabı Muğla Valisi Amir Çiçek’in komutu ile başlarken, öğleden sonra 14.45 sularında Pamukkale’de sona erdi.

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Muğla-Pamukkale etabı startı Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından verildi. 160 kilometrelik Muğla-Pamukkale etabının öğleden sonra saat 14.45 sularında Pamukkale’de tamamlandı.

Muğla Cumhuriyet Meydanı'nda saat 10.30’da Vali Amir Çiçek tarafından verilen start öncesi vatandaşlar bisikletçilere yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan vatandaşlar startın hemen ardından bisikletçileri alkışlar ile Pamukkale’ye gönderdi. Bisikletçilerin Muğla-Denizli Kale arasında devam eden yol çalışmaları ve dağlık arazi nedeniyle etabın sporcular açsından oldukça zorlu geçtiği öğrenildi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.