Muğla Oryantiring’te marka olacak

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Tekin Çolakoğlu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.Muğla'da yapılacak faaliyetler ve özellikle 2015 yılında gerçekleştirilecek olan Dünya Okullar arası...

Muğla Oryantiring’te marka olacak

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Tekin Çolakoğlu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Muğla'da yapılacak faaliyetler ve özellikle 2015 yılında gerçekleştirilecek olan Dünya Okullar arası Oryantiring Şampiyonası hakkında Vali Güvençer'e bilgiler veren Çolakoğlu Marmaris Belediyesinin destekleri ile Marmaris'te gerçekleştirilecek faaliyet ile ilgili de bilgi sundu. Oryantirigin gelişmekte olan önemli bir spor olduğunu belirten Muğla Valisi Mustafa hakan Güvençer, Muğla'nın doğası, tabiatı ve coğrafyası ile bu spor için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyerek çalışmaları nedeni ile Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Tekin Çolakoğlu'na teşekkür etti.

Ziyarette Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve Muğla Üniversitesi BESYO Öğretim görevlisi ve Oryantiring Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç.Dr. Sümmani Ekici de hazır bulundu.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.