Muğla OBM’de Fotokapan Eğitimi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde orman koruma ve ormancılık faaliyetlerinde kullanılan fotokapanlarla ilgili eğitim gerçekleştirildi.Mustafa YıldırımOrman Genel Müdürlüğü OZM (Orman Zararlılarıyla Mücadele ) Daire Başkanlığı...

Muğla OBM’de Fotokapan Eğitimi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde orman koruma ve ormancılık faaliyetlerinde kullanılan fotokapanlarla ilgili eğitim gerçekleştirildi.

Mustafa Yıldırım

Orman Genel Müdürlüğü OZM (Orman Zararlılarıyla Mücadele ) Daire Başkanlığı koordinesinde fotokapanlarla ilgili eğitim düzenlendi. Hazırlanan takvim doğrultusunda 28 Bölge Müdürlüğüne yönelik online olarak yapılan eğitimlerde Muğla Orman Bölge Müdürlüğünün eğitimi 23 Şubat Salı günü gerçekleştirildi. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Öner Başkanlığında yapılan eğitim Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitime OZM Şube Müdürü Halil Kısacık, İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şefleri ile birlikte OZM Şube Müdürlüğü ve Orman Yangınlarıyla Müdürlüğü teknik elemanları katıldı.

OZM Daire Başkanlığı Orman Koruma Şube Müdürü Kamuran Birinci, online olarak yeni alınan fotokapanlar ve düzenlenen eğitimle ilgili bilgi verdi. Ardından Bilgisayar Mühendisi Yazgı Coşgun Polad yine online olarak fotokapanlarla ilgili sunumunu yaptı. Son olarak firma yetkilisi Tolga Ekmekçibaşı fotokapan üzerinde uygulamalı olarak eğitim verdi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde orman koruma, orman yangınlarıyla mücadele ve yaban hayatı takibi amacıyla kullanılan toplam 501 adet fotokapan bulunuyor.

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.