Muğla Jandarması’ndan 423 Personelle ‘Huzur ve Güven’ Uygulaması

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce çocuk ve gençlerin korunması, okul çevreleri ve okul servis araçları denetimi kapsamında 423 personelin katıldığı ‘huzur ve Güven’ uygulaması gerçekleştirildi.Muğla...

Muğla Jandarması’ndan 423 Personelle  ‘Huzur ve Güven’ Uygulaması

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce çocuk ve gençlerin korunması, okul çevreleri ve okul servis araçları denetimi kapsamında 423 personelin katıldığı ‘huzur ve Güven’ uygulaması gerçekleştirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Muğla genelindeki sorumluluk bölgelerinde ‘huzur ve Güven’ uygulaması yaptı. Uygulama kapsamında ilköğretim, orta öğretim ve üniversite çağındaki çocuk ve gençlerin başta uyuşturucu olmak üzere terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması amaçlandığı açıklandı.

Jandarma sorumluluk bölgelerindeki okulların önlerinde ve yollarda trafik ekipleri tarafından başka öğrenci servis araçları kontrol edilirken, yollarda da havadan Drone ile trafik kontrolleri yapıldı. Narkotik ve asayiş ekipleri de okulların önlerinde ve eğitim merkezlerine yakın bölgelerde, metruk binalarda, park ve bahçeler ile bu alanların giriş ve çıkışlarında denetim ve arama çalışmalarında bulundu. Uygulamaya 2 köpek timi, 18 kadın astsubay olmak üzere toplamda 423 personelin katıldığı açıklandı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.