Muğla ilçeleri ile EGEM’e katılıyor

Muğla Valisi Fatih Şahin’in başkanlığında Ankara’da düzenlenecek “Egem Ege İlleri 6. Tanıtım Günleri ve Etkinliklerine” ilimizden üst düzey katılım sağlanması için Valilik 75. yıl Toplantı Salonunda toplantı yapıldı.Toplantıya...

Muğla ilçeleri ile EGEM’e katılıyor

Muğla Valisi Fatih Şahin’in başkanlığında Ankara’da düzenlenecek “Egem Ege İlleri 6. Tanıtım Günleri ve Etkinliklerine” ilimizden üst düzey katılım sağlanması için Valilik 75. yıl Toplantı Salonunda toplantı yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcıları Ahmet Ali Barış ve Mestan Yayman, Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, Deniz ve Sanayi Ticaret Odaları ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Vali Şahin, ilimizin tanıtımı için neler yapılabileceği konusunun görüşüldüğü ve fikir alış verişinin yapıldığı toplantıda, Muğla’nın sosyo-kültürel bütün değerleriyle bu etkinlikte iyi bir şekilde tanıtılması gerektiğini vurguladı.

Ankara’da 11-15 Nisan 2013 tarihlerinde yapılacak olan tanıtım günlerine Ege’deki bütün illerin katılacağını söyleyen Vali Şahin, Muğla’nın bütün ilçeleri ile yer alacağı stantta ilimizin sahip olduğu bütün değerleri ile tanıtılmasının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Vali Şahin, ilimizi en iyi şekilde tanıtmak için bu toplantının düzenlendiğini bütün ilçelerden katkı beklediklerini iletti. Muğla’da turizm, tarım ve mermercilik sektörlerinin öne çıktığını belirten Vali Şahin, “Bu tanıtımın geri dönüşümü bütün Muğla’ya olacak. O yüzden yaptığımız işi iyi yapmalıyız.

Bütün değerlerimizi bu etkinlikte iyi bir şekilde sunarak farkındalık oluşturalım ve pastadan biraz daha fazla pay alalım.” dedi.

İlimizin Bodrum Guleti, Datça Bademi, Milas Halısı, Muğla Evleri, Marmaris Balı, Kavaklıdere Bakırcılığı, MELSA’nın el dokuma ürünleri, zeytinyağı, balığı, tarihi ve doğal bütün değerleri ile EGEM’de tanıtılma kararı alındı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.