Muğla Hokey İl Birinciliği başlıyor

Geçen yıl Hokey Okul Sporlarında Türkiye’nin en başarılı ili olan 2 Türkiye şampiyonluğu ( Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Bozüyük Ortaokulu) 1 Türkiye 2’inciliğini (Zübeyde Hanım Mesleki ve...

Muğla Hokey İl Birinciliği başlıyor

Geçen yıl Hokey Okul Sporlarında Türkiye’nin en başarılı ili olan 2 Türkiye şampiyonluğu ( Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Bozüyük Ortaokulu) 1 Türkiye 

2’incili

ğini (Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) Muğla’ya getiren Muğla Hokey Okul Takımları bu sene de İl Birinciliği ile Okul Sporları Hokey Müsabakalarına 30 Mart 2015 Pazartesi günü (bugün) Yerkesik Sentetik Spor Sahasında başlıyor.

Toplamda 17 okul takımının katılacağı müsabakalar 2 Nisan 2015 tarihinde final maçları ile sona erecek. Maçlar tek devreli lig usulüne göre saat 10.00-17.00  dilimleri arasında 30’ar dakikalık 2 devre halinde oynanacak. Müsabakalar sonunda 15 okul takımı Muğla’yı Türkiye Grup Şampiyonalarında temsil edip Türkiye Şampiyonluğunu tekrar Muğla’ya getirmek için mücadele edecekler.

Okul Sporları Hokey İl Müsabakalara katılacak takımlar ise : Genç Erkekler ; Ortaca METEM,Dalaman Anadolu Lisesi,Kavaklıdere Sadık Göçen Lisesi, Menteşe Halk Eğitim Merkezi Genç Kızlar ; Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Menteşe Halk Eğitim Merkezi,Dalaman Anadolu Lisesi,Kavaklıdere Sadık Göçen Lisesi,Ortaca METEM Yıldız Erkekler : Bozüyük Ortaokulu,Denizova Ortaokulu,Kavaklıdere Menteşe Ortaokulu,Kavaklıdere Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar; Bozüyük Ortaokulu,Denizova Ortaokulu,Kavaklıdere Menteşe Ortaokulu,Kavaklıdere Atatürk Ortaokulundan oluşuyor.

Müsabakalara tüm sporsever Muğla halkı ve Milletvekili Aday Adaylarını davet eden Muğla Hokey Takımları Antrenörü Serkan Şen; Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını Muğla’nın ulusal ve uluslararası alanda ses getiren spor branşının futbol değil Hokey olduğunu, Muğla ili olarak Hokey sahası istediklerini belirtirken; “ Hokey sahası olmadan beton sahalarda çalışarak Türkiye’nin en iyisi olduk saha olursa bizi kimse tutamaz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.