Muğla Heyeti’nin İspanya ziyareti sona eriyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Valiliklerde Avrupa Birliği (AB) çalışmaları için kapasite oluşturulması projesi olan VABPro  kapsamında İspanya’ya giden Muğla Heyeti bir dizi inceleme ve ziyaretin yanı sıra bazı...

Muğla Heyeti’nin İspanya ziyareti sona eriyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Valiliklerde Avrupa Birliği (AB) çalışmaları için kapasite oluşturulması projesi olan VABPro  kapsamında İspanya’ya giden Muğla Heyeti bir dizi inceleme ve ziyaretin yanı sıra bazı çalışmalar gerçekleştirdiler.  Şehir eşleştirme programı kapsamında İspanya’nın Castilla La Mancha  şehri ile eşleşen Muğla’dan bir heyet, AB’ye katılım sürecinde, iyi uygulamaları yerinde incelemek amacıyla Castilla La Mancha  şehrine çalışma ziyareti düzenledi. Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir’in de aralarında bulunduğu çalışma ziyaretini gerçekleştiren heyet arasında, Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO),  Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü temsilcileri yer aldı.

16 Haziran’da başlayan ve bugün sona erecek olan  ziyarette  heyet, Castilla La Mancha şehrindeki AB Ofisine ve Belediye’ye ziyaretler gerçekleştirirken,   çalışmalarda her iki şehir temsilcileri sunumlar yaparak iyi uygulamalarını paylaştılar.

Castilla La Mancha şehrinden bir heyet, aynı program kapsamında Eylül ayında Muğla’yı ziyaret ederek Muğla’yı yerinde görmeyi planlıyorlar.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.