Muğla Haber Gazetesi de Göçer ailesine geçti

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesinde bulunan vasıflı gazetelerden Muğla Haber Gazetesi de yayın hayatını, Muğla Gazetesi gibi Göçer ailesinin yönetiminde sürdürecek.Haber MerkeziMenteşe’nin vasıflı gazetelerinden Muğla...

Muğla Haber Gazetesi de Göçer ailesine geçti

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesinde bulunan vasıflı gazetelerden Muğla Haber Gazetesi de yayın hayatını, Muğla Gazetesi gibi Göçer ailesinin yönetiminde sürdürecek.

Haber Merkezi

Menteşe’nin vasıflı gazetelerinden Muğla Haber Gazetesi de, Muğla Gazetesi gibi Göçer ailesine geçti.

1996 yılından günümüze kadar Muğla’da yayın yapan Muğla Gazetesi’ni 1 Şubat 2019 tarihinde bünyesine alan Göçer ailesi, 20 Temmuz tarihi itibari ile de Muğla Haber Gazetesi’ni bünyesine kattı.

Özel haberleri, röportajları ve sahada çalışan ekibiyle Muğla basınında fark yaratan ve kamuoyunu tarafsız ve cesur gazetecilik ilkesi ile aydınlatan Muğla Gazetesi’nin yanına bir de Muğla Haber Gazetesi’ni ekleyen Göçer ailesi, gazeteleri Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Ltd. Şti. altında topladı.

Muğla Gazetesi ve Muğla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, basın etik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu her zaman doğru bilgilendirmeyi kendilerine şiar ettiklerini belirterek, Zengin içerikli yayın ve doğru habercilik anlayışlarıyla Muğla Basınında fark yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.