Muğla GSK doludizgin

Türkiye Erkekler Hokey Süper Liginde Ege Bölgesini ve Muğla’yı  tek başına temsil eden Muğla GSK Hokey Takımı,  26 Mayıs 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Konya’da mücadele etti.Yüzbinlerce liralık bütçesi olan takımlara...

Muğla GSK doludizgin

Türkiye Erkekler Hokey Süper Liginde Ege Bölgesini ve Muğla’yı  tek başına temsil eden Muğla GSK Hokey Takımı,  26 Mayıs 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Konya’da mücadele etti.

Yüzbinlerce liralık bütçesi olan takımlara karşı son derece iyi mücadele eden Muğla temsilcisi, 1. Etap sonunda ligde kalma yolunda önemli puanlar kazandı.  Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübünü 3-0 yenen Muğla GSK,  Akdora GSK ve Malatya Hokey takımlarıyla berabere kaldı.

Antrenörlüğünü Serkan Şen’in yapmış olduğu takımın tamamı Muğlalı sporculardan oluşuyor ve  alt yapı takımıyla Türkiye Süper Liglerinde mücadele ediyor.  Hokeyde 4 tane lig bulunurken, kız ve erkeklerde Muğla takımları en üst lig olan süper ligde mücadele ediyorlar. Muğla hokey takımlarının en büyük eksiği ise Hokey sahası. Menteşe’de bir hokey sahasının yapılması durumunda çok daha büyük başarıların gelmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.