Muğla GHSM’den 15 Temmuz standı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Ankara Congresium'da 81 İl Gençlik Merkezleri'nin tanıtımlarının yapıldığı Gençlik Haftası günleri başladı. Gençlik Haftası Günleri kapsamında Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü...

Muğla GHSM’den 15 Temmuz standı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Ankara Congresium'da 81 İl Gençlik Merkezleri'nin tanıtımlarının yapıldığı Gençlik Haftası günleri başladı. Gençlik Haftası Günleri kapsamında Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Congresium girişine 15 Temmuz hain darbe girişimi ve ardından yaşananların yer aldığı özel bir stand açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da katıldığı açılışta Muğlalı gençleri Muğla Valisi Amir Çiçek yalnız bırakmadı.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’un da katıldığı açılış töreni sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve Muğla Valisi Amir Çiçek standa yer alan dev ekrandan darbe gecesi ile ilgili hazırlanan özel filmi seyrettiler.

Eski müdürler buluştu

Stant açılışında yaşanan ilginç olayda ise önceki dönemlerde Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlerini yürüten isimler bir araya geldi. Muğla'da müdürlük yapan şu anda Kocaeli İl Müdürü olan Muzaffer Çintimar, Antalya İl Müdürü olan Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Aydın İl Müdürü olan Bekir Çeker Muğla standında İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ile bir araya gelerek hatıra pozu verdiler.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.