Muğla Gençlerbirliği Spor Kulübü basınla buluştu

Muğla Gençlerbirliği Spor Kulübü üyeleri, basın mensuplarıyla Kafe Mola’da düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi.Teknik Sorumlu Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri kulüp hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.Teknik...

Muğla Gençlerbirliği Spor Kulübü basınla buluştu

Muğla Gençlerbirliği Spor Kulübü üyeleri, basın mensuplarıyla Kafe Mola’da düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi.

Teknik Sorumlu Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri kulüp hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Teknik Sorumlu Mustafa Bulut yaptığı açıklamada; “Muğla Gençlerbirliği spor kulübü yönetim kurulu olarak siz değerli basın mensuplarını buraya davet etmemizin amacı kulübümüz ile basın mensupları arasındaki iletişimi arttırmak kulübümüzün adını ve spora yapmış olduğumuz hizmetleri siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile ilimize daha etkin bir şekilde duyurmaktır” dedi.

Yeni bir kulüp olmalarına rağmen kısa sürede başarılara imza atıklarını söyleyen Bulut; “Geçtiğimiz 2013-2014 futbol sezonunda U11-U13-U14-U16 ve 2. Amatör liglerinde olmak üzere toplam 5 kategoride mücadele ettik. Oynamış olduğumuz bu müsabakalarda toplam 102 lisanslı sporcu ile mücadele ettik. Şuan 144 adet lisanslı sporcumuz bulunmakta ve bu sayı artarak devam etmektedir. 2014-2015 sezonunda ise U11-U12-U13-U14-U15-U16-U17 ve genelindeki amatör takımımız ile toplam 8 kategoride mücadele edeceğiz. Bulunmuş olduğumuz iş genelindeki amatör takımlar seviyesinde 8 kategoride lige katılan tek takımız” diye konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.