Muğla Fuarlarda tanıtılıyor

Muğla Belediyesi, 24 Ocak’ta İstanbul’da açılan 17. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile stand açtı.Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay,...

Muğla Fuarlarda tanıtılıyor

Muğla Belediyesi, 24 Ocak’ta İstanbul’da açılan 17. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile stand açtı.

Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Arjantin Turizm Bakanı Carlos Meyer, Filistin, KKTC, Küba, Yemen, Kosova, Bosna, Turizm Bakan ve yardımcıları, 43 ülkenin turizm bakanlığı temsilcileri ve birçok turizmci katıldı.

Dünyada ve Türkiye'de turizmde öne çıkmak isteyen iller, beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin yer aldığı fuar, 27 Ocak'a kadar gezilebilecek.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Muğla’nın tanıtımı için ustalarımızın yapmış olduğu Muğla evini fuarlarda kullanıyoruz. Muğla’da kıyı turizminin yanı sıra kültür turizminin de gelişmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu tür fuar ve tanıtım organizasyonlarına katılarak Muğla kültürünü tanıtmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.