Muğla Engelli Dostu kent olacak

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.“Bugün hiçbir sağlık problemi olmayan kişinin, yarın çeşitli nedenlerle engelli olmama garantisi yoktur.” Diyen Başkan Dr....

Muğla Engelli Dostu kent olacak

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Bugün hiçbir sağlık problemi olmayan kişinin, yarın çeşitli nedenlerle engelli olmama garantisi yoktur.” Diyen Başkan Dr. Osman Gürün,  “Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, problemlerini çözmek, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak insani bir görevdir.  Görme özürlü vatandaşlarımızın yaşamlarında kalıcı çözümler üretmek, yaşama sevinçlerini canlı tutarak onların hayata tutunmalarını kolaylaştırmak, insana ve topluma gösterdiğimiz saygının en önemli göstergelerinden biridir. Bu düşünce ile kentimizde görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yüzey uygulamaları yaptık. Muğla’yı engelli dostu bir kent haline getirmek için çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Başkan Gürün mesajına şu şekilde devam etti: “Tüm görme engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu engelsiz bir gelecek diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.