Muğla Dev Organizasyonlara hazırlanıyor

Tesisleşme konusunda dev atak geliştiren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bunun yanında federasyonlarla yürüttüğü ikili çalışmalarla Muğla’ya dev organizasyonları taşımak için yoğun mesai harcıyor.Muğla...

Muğla Dev Organizasyonlara hazırlanıyor

Tesisleşme konusunda dev atak geliştiren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bunun yanında federasyonlarla yürüttüğü ikili çalışmalarla Muğla’ya dev organizasyonları taşımak için yoğun mesai harcıyor.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker yaptığı açıklamada “Sadece ilçeler değil Merkez uzun süredir organizasyonlara aç kalmış, bunu önemli turnuva ve müsabakaları Muğla’ya getirerek kısa sürede aşmayı planlıyoruz. Bunun ilki ve en büyüğü ise Nisan ayı sonunda Türkiye Basketbol federasyonu Bayanlar Birinci Lige yükselme grubu müsabakaları olacaktır” dedi. Bu dev organizasyonun Muğla’da yapılacak olması spor camiasını hareketlendirirken öte yandan Temmuz ayında Marmaris’te Avrupa Voleybol Final Grubu maçlarının gerçekleştirileceği belirtildi.

Tüm bunlarla beraber Taekwondo Federasyonu önümüzde ki ay içerisinde Türkiye Şampiyonası’nı Muğla’da gerçekleştirecek.

Muğla Merkez’de binden fazla sporcunun gelip gideceği turnuva ve müsabakaların İl Merkezine büyük canlılık kazandıracağı tahmin ediliyor.

Tesislerin içinde spor yapılınca anlam kazanacağını belirten Muğla gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, bu müsabakaların Muğla’da bir spor turizmi anlayışının başlaması açısından da son derece önemli olduğunu söyledi. Tüm bunlarla beraber Muğla’da spor yapan gençlerin ve spor severlerin önemli müsabakalar izlemesinin de sporun Muğla’da gelişmesi açısından önemli olduğunu belirten Çeker, faaliyetlerin devamının da geleceğini söyledi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.