“Muğla değişimi yaşayacak”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Adaylığımın açıklamasının ardından bir söz vermiştim. Muğla değişimi yaşayacak demiştim ve o sözün arkasındayım. 31 Mart’ta Muğla değişimi...

“Muğla değişimi yaşayacak”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Adaylığımın açıklamasının ardından bir söz vermiştim. Muğla değişimi yaşayacak demiştim ve o sözün arkasındayım. 31 Mart’ta Muğla değişimi yaşayacak” diye konuştu.

AK Parti'nin Muğla'daki 13 ilçe belediye başkan adayı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına AK Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, diğer adaylar, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan, Harmandar, çalıştığı her kurumda birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu ifade ederek, “Geçmişim geleceğimin teminatıdır. Çalıştığım her yerde, her kurumda birlik, beraberliğin ve kardeşliğin simgesi oldum. Rektörlüğüm boyunca demokratik haklarım teminatı oldum. Hiç kimse hakkım yendi diyemez. Hesap vermeye hazırım. Ak Parti Türkiye’de, birliğin, beraberliğin, dostluğun ve kardeşliğin çimentosudur” diye konuştu.

 “Muğla değişime dayanamaz”

Muğla’nın değişime hazır olduğunu belirten Harmandar, “Bugünkü coşku ve kalabalıkta gösteriyor ki Muğla artık değişime dayanamaz. Muğla artık değişime hazırdır. Halkımız artık hizmet istiyor. Muğla’nın kaybettiği yılları geri kazanmamız gerekiyor.  Az zamanda çok iş yaparak her konuda kalkınmış Muğla’yı arzu ediyoruz. Edirne’de Hakkâri’ye, Muğla’dan Artvin’e biz birlikte Türkiye’yiz. Seydikemer ’den Kavaklıdere’ye, Bodrum’dan Fethiye’ye biz birlikte Muğla’yız” dedi.

“Yeni bir Muğla istiyoruz”

Yeni bir Muğla için özveriyle çalışacaklarını ifade eden Harmandar, “Demokrasinin tam uygulandığı, bütün insanlarımızın yaşam özgürlüğünü tam olarak uygulayabildiği bir Muğla oluşturmak istiyoruz. Hiçbir özveriden kaçınmadan tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımız devam edecektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığımı açıklamasının ardından bir söz vermiştim. Muğla değişimi yaşayacak demiştim ve o sözün arkasındayım. 31 Mart’ta Muğla değişimi yaşayacaktır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise AK Parti'de siyaset yapmanın, aday adayı olmanın, aday olmanın kolay bir iş olmadığını belirterek, Muğla'ya hizmet etmek üzere büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile yola çıktıklarını söyledi.

AK Parti’nin kesin adayları şöyle:

Mestan Yayman (Menteşe), Ali Server Yazgan (Bodrum), Beyhan Korkut (Dalaman), Günay Cennet (Datça), Muhsin Eryılmaz (Fethiye), Mehmet Demir (Kavaklıdere), Kemal Ceylan (Köyceğiz), Ali Doğan Tugay (Marmaris), Rüştü Yiğitkaya (Milas), Çetin Uslu (Ortaca), Yakup Otgöz (Seydikemer), Nadi Şenkal (Ula), Mustafa Toksöz

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.