Muğla, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na hazır

4.5. ve 6. Etabı Muğla’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu toplantısı Muğla Valiliği 75.Yıl Salonun’da Vali Yardımcısı Dr. Mestan Yayman Başkanlığında yapıldı.Emniyet, jandarma, Karayolları, Sağlık...

Muğla, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na hazır

4.5. ve 6. Etabı Muğla’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu toplantısı Muğla Valiliği 75.Yıl Salonun’da Vali Yardımcısı Dr. Mestan Yayman Başkanlığında yapıldı.

Emniyet, jandarma, Karayolları, Sağlık Müdürlüğü, İl Özel İdare, Belediye ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantı da bisiklet Federasyonu yetkilileri güzergah hakkında brifing verdi.

Muğla’nın bu tur için her sene inanılmaz emek harcadığını belirten Vali Yardımcısı Mestan Yayman, “3 etapta 500 km den fazla bölüm İl sınırlarımız içerisinde, Turnuvanın başından sonuna sağlık ambülans Hizmetlerini il olarak biz veriyoruz. Jandarmamız 392 sıkıntılı nokta tespit etmiş 950 asker görev yapacak. Emniyetimiz 120 den fazla araçla 400 polis görevlendiriyor. Sağlık’ta ise 2 ambülans 2 motor acil ambülansı ve 10 personelle  tüm tedbirleri almış durumdayız. Karayolları Şube Şefimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürümüzle yolu karış karış geçiyor bu sene yine sorunsuz başarılı bir şekilde anlımızın akıyla bu faaliyetten çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bu sene Turun 24-26 Nisan arasında ilimizden geçeceğini vurgulayan Vali yardımcısı Mestan Yayman; “Tüm bu faaliyet yapılırken vatandaşımızı da mağdur etmemek için, rotanın, saatlerin vatandaşa etkili bir şekilde duyurulması gerekiyor. Valiliğimiz Belediyelerimiz bu hususta internet sayfaları aracılığı ile yine basın unsurlarının da yapacağı haberleri ile kapanacak yolların tarih ve saatlerini duyurmalı herhangi bir istenmeyen duruma mahal vermemeliyiz” diye konuştu.

21-28 Nisan 2013 tarihinde 8 Etapta 25 takımdan 8’er sporcunun mücadele edeceği TUR 2013 Alanya’dan İstanbul’a 1204 km mesafeyi kapsıyor.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.