Muğla CHP,” Kılıçdaroğlu” diyecek

CHP Kurultayı öncesi ilçe başkanları, milletvekilleri ve kurultay delegeleri ile bir araya gelen CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla örgütlerinin desteğinin büyük oranda Kemal Kılaçdaroğlu’ndan yana olacağını...

Muğla CHP,” Kılıçdaroğlu” diyecek

CHP Kurultayı öncesi ilçe başkanları, milletvekilleri ve kurultay delegeleri ile bir araya gelen CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla örgütlerinin desteğinin büyük oranda Kemal Kılaçdaroğlu’ndan yana olacağını açıkladı.

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, 5-6 Eylül’de yapılacak Büyük kurultayda renklerinin beli olduğunu açıkladı.

Parti il binasında milletvekilleri, ilçe başkanları ve kurultay delegeleri ile toplantı yaptıklarını açıklayan Öztürk, “78 İl Başkanı olarak Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğumuzu açıkladık. Bu açıklama biz il başkanlarını bağlayan bir açıklamadır. CHP’de biat kültürü yoktur. Delegelerimizden bizim gibi düşünmeyenler olabilir. Bu konuda bir ilke kararı da almadık. Sayın Genel başkan ile aynı kongrede seçildik. Eğer gitmemiz gerekiyorsa yine Sayın Genel başkan ile gideriz. Eski SHP dönemindeki gibi kurultaylardan artık bıktık. Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve kurultay delegeleri ile bir toplantı yaptık. Toplantıda bir arkadaşımız farklı düşündüğünü açıkladı. Bu konuda kendisi ile görüşme yapıldı. Bunun dışında Fethiye’den eski ilçe başkanımız Emrah Doğu ile birlikte iki kişi toplantıya katılmadı. Toplantıda değişmesi gereken tüzük maddeleri hakkında görüşlerimizi ortaya koyduk. 1 Eylül tarihinden itibaren Ankara’da olacağım. Parti tüzüğündeki değişmesi gerekenleri rapor halinde Ankara’da partinin yetkili kurullarına rapor sunacağım” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.