MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, 30 BELEDİYE ARASINDA 1. OLDU

Türkiye’de şehircilik alanının marka yarışması olan Golden City Awards 2020 Muğla Büyükşehir Belediyesi Altınkent Ödülü temasında 30 Büyükşehir arasında birinci oldu. Birincilik ödülü, Uluslararası Altın Kentler Derneği...

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, 30 BELEDİYE ARASINDA 1. OLDU

Türkiye’de şehircilik alanının marka yarışması olan Golden City Awards 2020 Muğla Büyükşehir Belediyesi Altınkent Ödülü temasında 30 Büyükşehir arasında birinci oldu. Birincilik ödülü, Uluslararası Altın Kentler Derneği Başkanı Cenap Tuncer tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e taktim edildi.

Sinem Karakaya

Türkiye’de şehircilik alanında marka yarışmalardan olan Golden City Awards 2020 sonuçları açıklandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de şehircilik alanının marka yarışması olan Golden City Awards 2020 Altınkent Ödülü temasında 30 Büyükşehir arasında birinci oldu.

Ödül töreni, Büyükşehir Başkanlık binasında düzenlendi. Birincilik ödülü, Uluslararası Altın Kentler Derneği Başkanı Cenap Tuncer tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e taktim edildi.

Törende konuşma yapan Uluslararası Altın Kentler Derneği Başkanı Cenap Tuncer, ödül törenleri hakkında bilgi vererek, “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Altınkent Ödülleri, genel olarak 3 kategoride verilmektedir. Birincisi, halkın enleri dediğimiz 20 kişiden oluşan kurulumuzun çeşitli kriterlerle değerlendirdiği bir sonuç. İkincisi ise, yerel yönetimler, birimler ve yaptıkları çalışmalarıyla pek çok alanda geliştirdikleri projelerle olan sonuçlar. Birde üçüncü olarak, özel değerlendirmeleriz var. 2020 yılında yapılan değerlendirmede en başarılı Muğla Büyükşehir Belediyesi seçildi. Pandemi sürecinde etkinlikler yasaklandığı için ödül töreni düzenleyememiştik. Ödülü bugün başkanıma teslim ediyorum” şeklinde konuştu.

Ödüle layık görüldükleri için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Bu ödülü tüm çalışanlar adına alıyorum. Biz, büyük bir aile olarak hep birlikte halkımıza hizmet ediyoruz. Ben halkımızı temsilen buradayım. Bu tür ödüller yapılan işlerin nasıl değerlendirildiğini gösteriyor. Sadece ‘eline sağlık’ demeleri bile bizim için yeterli. Başka bir şey beklemiyoruz. Bizi çok fazla motive ediyor. Daha fazla hizmet etmek için bize enerji veriyor. Bu ödülü bize layık gören herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 2021 yılı için Muğla Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Altın Kentler Derneği’nin en büyük ödülü olan altınkent ödülüne de aday olarak gösterildi. Ödül için kurul Ağustos ayında toplanacak.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.