MUĞLA BİRİNCİSİ FİNAL’DEN

Muğla Final Eğitim Kurumları güçlü akademik kadrosu; etkin, güler yüzlü rehberlik hizmetiyle Muğla'da yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Final Eğitim Kurumu’nda eğitim alan Mertcan...

MUĞLA BİRİNCİSİ FİNAL’DEN

Muğla Final Eğitim Kurumları güçlü akademik kadrosu; etkin, güler yüzlü rehberlik hizmetiyle Muğla'da yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Final Eğitim Kurumu’nda eğitim alan Mertcan Kılınç YKS-TYT sınavında Türkiye 116’ıncısı ve Muğla il birincisi oldu. Finalde başarının bir gelenek olduğunu dile getiren Final Özel Öğretim Kurs Müdürü Fettah Karahan, “Bu geleneği sürdürmeye kararlıyız. Yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Final Özel Öğretim Kurs Müdürü Fettah Karahan ve kurs öğretmenleri dereceye giren öğrenciler için tebrik töreni düzenleyerek, madalya takdim etti.

Kurs Müdürü Karahan, YKS-TYT sınavında Türkiye 116’ıncısı ve Muğla il birincisi olan Mertcan Kılınç’a kupa ve madalya takdim etmesinin ardından yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Final Eğitim Kurumları olarak 1980 yılında dershanelerimizle başladığımız yolculuğa ülkenin dört bir yanında hem özel öğretim kursları hem okullarla devam ediyoruz. Felsefemizin temelinde, özelde Muğla'mız, ülkemiz ve insanlık ailesi için; Sorumluluk sahibi, çalışkan, kendisini ifade edebilen, özgüveni yüksek, kendisiyle ve çevresiyle barışık, uyumlu, her zaman doğruyu söyleyen, özü sözü bir, ülkesini seven, ülkesine güvenen, değerler bilinci taşıyan, kendi değerleriyle evrensel değerleri birlikte özümseyen, değişime açık, yeniliğe istekli, gerektiğinde risk alabilen, kararlar verebilen, toplumsal duyarlılığı yüksek, dayatılmış görüşleri, alışkanlıkları sorgulayabilen, okumayı, araştırmayı, keşfetmeyi zevk haline dönüştüren, nalizler, sentezler, çıkarımlar yapabilen, üretken ve yaratıcı, bilimde, sporda, sanatta, iletişimde başarıya odaklanmış, bilgiyi depolamaktan çok ona erişmeyi ve onu kullanmayı öğrenmiş, geçmişini bilen, geleceğine umutla bakabilen, çıkabileceği en yüksek zirveyi hedefleyen, geleneklere, inançlara, kültürel mirasa, farklı dünya görüşlerine saygılı, kolaycılığın ve tembelliğin tuzağına düşmeyen, yaşama sevinciyle dolu, çevresine pozitif enerji yayan, sağlığına özen gösteren, gülümsemeyi ve gülümsetmeyi ihmal etmeyen, ülkesini çağdaş medeniyet düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen insanlar yetiştirmek var. Bu amaçla çıktığımız yolda başarıyla yürüyoruz. Her insanı ayrı bir dünya olarak görüyor, ondaki yetenekleri açığa çıkarmayı ve geliştirmeyi kendimiz için temel hedef olarak kabul ediyoruz. Öğrencilerimizin sınavlarda, bilimsel yarışmalarda, sporda, sanatta başarılı olmalarının yanı sıra, güvenilir, kişilik ve kimlik sahibi, kendini gerçekleştirmiş birer birey olmalarını da önemsiyoruz. Bize emanet edilen her çocuğu erişebileceği en yüksek noktaya taşımak temel hedefimiz. Bize emanet ettiğiniz çocuklar için gözünüz arkada kalmayacak. Onları nadide bir gül bahçesinde yetiştirir gibi özenle yetiştireceğiz. Üniversiteye yerleşen tüm öğrencilerimizin yaşamlarının her alanında başarı ve güzelliklerle karşılaşması dileğiyle, kaleminiz güçlü, zihniniz açık olsun. Muğla Final Vip Özel Öğretim Kursları olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılında Muğla birincisi Türkiye 33’üncüsü, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ise YKS-TYT Muğla birincisi Türkiye 116’ıncısını çıkardık. Finalde başarı gelenektir, bu geleneği sürdürmeye kararlıyız.”

“Başarılı olan tüm öğrencilerimize; ailelerine, bizlere yaşattığı bu haklı gurur için teşekkür ediyorum” diyen Müdür Karahan ve öğretmenler YKS'de dereceye giren öğrencilere madalya takdim etti.

Dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle:

“Mertcan Kılınç - İTÜ Bilgisayar Müh. - Emine Coşkun - Marmara Üni. TIP - Ege Alp Erol-Gazi Üni. Bilgisayar Müh. - Neclanur Durna - Pamukkale Üni. TIP - Sıla Çiçek - Hacettepe Üni. Psikoloji - Efe Yoncalık-Sakarya Üni. Hukuk - Selin Baydur - Pamukkale Üni. Hukuk - Sudenaz Sarı-Süleyman Demirel Üni. Diş Hekimliği - Ali Emre Atan - Ankara Üni. Dil Bilimi - Buse Gök - Güney Kıbrıs Üni. Psikoloji - Tuğçe Nur Öztürk - Uludağ Üni. Makine Müh. - Onur Mutlu - Adnan Menderes Diş Hekimliği - Sergen Ege Gencer - Gazi Üni. Bilgisayar Müh. - Sudenaz Karakan - Trakya Üni. TIP”

Tebrik töreni pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu haber toplam 575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.