Muğla Belediyesi Leonardo Da Vinci Projesinde

Muğla Belediyesi, Avrupa Birliği desteğiyle koordinatör kurum olarak Avrupa Birliği Leonardo Da Vinci Eğitim Ortaklık projesi yapmaya hak kazandı.Proje adı; “Music Therapy Traınıng For Dısabled and Dısadvantaged Groups Integratıon...

Muğla Belediyesi Leonardo Da Vinci Projesinde

Muğla Belediyesi, Avrupa Birliği desteğiyle koordinatör kurum olarak Avrupa Birliği Leonardo Da Vinci Eğitim Ortaklık projesi yapmaya hak kazandı.

Proje adı; “Music Therapy Traınıng For Dısabled and Dısadvantaged Groups Integratıon to Labour Market and The Experts Dealing Wıth Them”, “Engellilerin ve Dezavantajlı Grupların Mesleki Yaşama Uyumlarında Müzik Terapisinin Kullanılması” olan Leonardo Da Vinci projesinde Muğla Belediyesi koordinatör kurum olurken, Paris, Fransa, İtalya ve Almanya’dan yine engelli ve dezavantajlı gruplar ile çalışan kurumlar projeye ortak oldular.

Muğla Belediyesi bünyesinde yürütülen çeşitli müzik kursları ve belediye bandosu ile birlikte İtalya, Fransa, Almanya’dan ortak kurumlarla 2 yıl süreli Avrupa Birliği Leonarda Da Vinci projesi yapılacak. Proje sürecinde yerel bazda engelliler ve dezavantajlı gruplarla müzik aktiviteleri düzenlenirken, aynı zamanda Fransa, Almanya ve İtalya’ya proje sorumlularıyla gidilerek oradaki ortak kurumların düzenleyeceği atölye çalışmalarına katılınacak.

2014 Nisan ayında Muğla Belediyesi, Fransa, Almanya, İtalya’dan gelen proje ortaklarını Muğla’da ağırlayarak kendi çalışmalarını gösterme imkânı bulacak. Projenin iki yıl sürmesi hedefleniyor.

Bu haber toplam 155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.