MUGİAD 20. yılını kutladı

Muğla Genç İşadamları Derneği (MUGİAD) 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle gala yemeği düzenledi. Bodrum Royal Arena Hotel’de gerçekleşen yemeğe geçmiş dönem başkanları ve üyeler katıldı.Gecede konuşan MUGİAD 11. Dönem...

MUGİAD 20. yılını kutladı

Muğla Genç İşadamları Derneği (MUGİAD) 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle gala yemeği düzenledi. Bodrum Royal Arena Hotel’de gerçekleşen yemeğe geçmiş dönem başkanları ve üyeler katıldı.

Gecede konuşan MUGİAD 11. Dönem Başkanı Mehmet Çahan, Muğla’daki genç ve girişimci  işadamlarını bir araya getiren derneğimiz , mesleki ve sosyal konularda fikir alışverişi yaparak, il ekonomisini geliştirme hedefine, gençliğin dinamizmini de katarak  sürdürmektedir” dedi.

Muğla Genç İşadamları Derneği’nin demokratik ve katılımcı üye yapısı anlayışıyla 1995 yılından bu yana özenle devam ettirdiği  geleneğini genç kuşaklara aktarmaya ve diğer sivil toplum örgütlerine örnek olmaya devam ettiğini belirten Başkan Çahan; “Muğlalı genç işadamlarımızın sosyal sorumluluk bilincini, dayanışma ruhunu arttırmayı hedefleyen derneğimiz  aynı zamanda  resmi, özel kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisindedir. bu işbirliği ile Muğla’mızın ekonomik, turistik, sosyal ve kültürel kalkınmasına, sorunlarının çözümüne, Muğla’nın kendisine yakışır bir şekilde amaçlarını ve hedeflerini büyüterek temsil edilmesini sağlamaktadır. Muğla’nın sosyal ve kültürel değerlerine de sahip çıkan MUGİAD, üyelerine eğitimler ve seminerler düzenlediği gibi ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim bursları vermektedir.”diye konuştu.

Başkan Çahan’ın konuşmasının ardından, üzerinde MUGİAD logosunun yer aldığı 20. yıl pastası dernek yönetimi ve geçmiş dönem başkanları ile birlikte kesildi.

Geceye katılanlar çalınıp söylenen şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.