Müdürlük ve Dernekten Aşure etkinliği

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kurşunlu Camii önünde Aşure dağıtıldı.Muharrem ayı nedeniyle Muğla aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü...

Müdürlük ve Dernekten Aşure etkinliği

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kurşunlu Camii önünde Aşure dağıtıldı.

Muharrem ayı nedeniyle Muğla aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliğine Muğla valisi Mustafa Hakan Güvençer de katıldı.

Aşure etkinilğinde Vali Güvençer, İl Jandarma Komutanı Halil Çelik, Belediye Başkanı Osman Gürün, Vali Yardımcısı Kamil Köten, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ve dernek yönetim kurulu üyeleri şehit aileleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Okunan duanın ardından katılımcılara aşure dağıtıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Mustafa Tutug, Esra Can, İbrahim Acet, Meryem Yıldız ve Gözde Uysal’ın Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında şehit aileleri ile ilgilenmeleri protokol üyelerinin dikkatini çekti.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.