Müdürler spora başladı

Muğla’da görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri spora başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde spora başlayan daire müdürleri bundan sonra Atatürk Stadında her sabah bir araya...

Müdürler spora başladı

Muğla’da görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri spora başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde spora başlayan daire müdürleri bundan sonra Atatürk Stadında her sabah bir araya gelerek spor yapacaklar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda ‘Herkes İçin Spor’ projesi kapsamında Muğla’daki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri sabah sporuna başladı. Atatürk Stadında yaklaşık 50 dakika süren sabah sporunda yürüyüş ve koşunun yanı sıra, kültür-fizik hareketleri yapan müdürler sağlıklı yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesindeki sabah sporu etkinliğine, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici, Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Evci, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, KOSGEB Müdürü Uygar Köse, İl Dernekler Müdürü Cengiz Demirci ve Orman İşletme Müdürü Ali Yapmış katıldı.

Sabah sporu sonrası açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çeker, ‘Herkes İçin Spor’ projesi kapsamında bugün daire müdürleriyle spora başladıklarını söyledi. İl Müdürleriyle ilk etapta haftanın üç günü mesai saatinden önce spor yapacaklarını belirten Çeker, “Bugün burada başladığımız etkinliğimize halkımızın da katılmasını arzu ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık için sporun ne kadar faydalı olduğunu görmesi bizleri umutlandırıyor. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için sporun çok büyük önemi var. Bütün vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.