Müdürler sahuru işçilerle yaptı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışan yangın işçileri ve Yangını İlk Müdahale Ekibi sahuru Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kar ve diğer birim müdürleri ile birlikte yaptılar.Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde...

Müdürler sahuru işçilerle yaptı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışan yangın işçileri ve Yangını İlk Müdahale Ekibi sahuru Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kar ve diğer birim müdürleri ile birlikte yaptılar.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde ilk müdahale ekibi olarak görev yapan işçiler, Ramazan sahurunu Bölge Müdürü Mustafa Kar Bölge Müdür Yardımcıları Vedat Dikici ve Naci Polat ile birlikte Ula Helikopter tesislerinde konuşlanan ilk müdahale ve Arazöz ekibinde sahur yaptı. Yangınlarla Mücadele Şube Müdürü Fedai Erdemli, Muğla Orman İşletme Müdürü Ali Yapmış, Denizova Orman İşletme Şefi Ersan Çetin ve Öz Orman-İş Sendikası Muğla Temsilcisi Bilal Güçlü sahur yemeğinde hazır bulundu.

Bölge Müdürü Kara, “Ailelerinden uzak yangın ekip binalarında 24 saat ormanların bekçiliğini yapan işçilerimize Ramazan ayında ziyaretlerde bulunuyoruz. Onların iftar ya da sahur sofralarına misafir oluyoruz. Arkadaşlarımızla sohbet edip sıkıntılarını dertlerini dinliyoruz. Karşılıklı bir paylaşım içerisindeyiz. Ne kadar önemli bir iş yaptıklarını onlara anlatıyoruz. Ula Helikopter Tesisleri yanında konuşlanan ilk müdahale ve arazöz ekibimizle birlikteydik. Onlarla birlikte sahurumuzu yaptık” diye konuştu.

Orman yangınları konusunda da kamuoyunun dikkatini çeken Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, “Orman yangınları açısından en kritik günlerden geçiyoruz. Bölgemizde turizm açısından insan trafiğinin yoğunlaştığı bir dönemdeyiz. Buna önümüzdeki bayram tatili eklenince bölgeye giriş çıkışlar daha da artacak. Ufak bir dikkatsizlik büyük felaketlere neden olabiliyor. Aman demeyelim, aman dememek için çok dikkatli olalım. Yollarda araçlardan atılan bir sigara izmariti, dikkatsizce bırakılan bir piknik ateşi felaketimiz olmasın. Bu konuda bölgemizde bulunan ziyaretçilerin çok hassas ve dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi.

Öz Orman-İş Sendikası Muğla Temsilcisi Bilal Güçlü ise ramazan ayında yangın ekipleri ve kulelerde bu tür buluşmaları yaptıklarını belirterek, “Bölge Müdürümüz Mustafa Kara olmak üzere diğer kurum amirlerimize teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretler işçilerimiz için moral motivasyon oluyor. Yalnız olmadıklarını anlıyorlar. Herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.