Müdürler Kurulu toplandı

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Döneminin tamamlanmasının ardından genel bir değerlendirme yapmak ve İkinci Dönemi planlamak amacıyla Milli Eğitim Müdürler Kurulu toplandı.Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, birinci...

Müdürler Kurulu toplandı

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Döneminin tamamlanmasının ardından genel bir değerlendirme yapmak ve İkinci Dönemi planlamak amacıyla Milli Eğitim Müdürler Kurulu toplandı.

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, birinci eğitim öğretim döneminin değerlendirmesini yaptı. Muğla Rehberlik ve Araştırma Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar başkanlığında, Milli Eğitim Şube Müdürü Seydi Ahmet Üğe, okul ve kurum idarecileri katıldı.

Bu sene ilk kez yapılan Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nın başarılı geçtiğini ifade ederek, gerek velilerden, gerek öğretmenlerden gerekse öğrencilerden çok olumlu eleştiriler aldığını belirtti. Eğitim öğretimin bir ekip duygusuyla hareket edilerek özveriyle, karşılıklı anlayış, iyi niyet ve güven çerçevesinde, eşgüdümlü çalışmalarla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Milli Eğitim Müdürü Çınar, büyük sorunlar yaşamadan geçirilen eğitim-öğretim yılının birinci döneminde emeği geçen okul müdürlerine ve öğretmenlere fedakârca yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve ikinci dönemin hayırlı geçmesini temenni etti.

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ın konuşmalarından sonra, İnsan Kaynakları Şube Müdürü Seydi Ahmet Üğe ve Okul Müdürleri ile birlikte gerekli öğretmen ihtiyaçlarının karşılanması için öğretmen görevlendirmeleri yapıldı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.