Müdür mangalı yaptı aileler keyfini sürdü

Muğla Tenis Kulübü, sporcuların aileleri ile birlikte mangal partisinde bir araya geldi. Parti’de mangalı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker yaptı aileler ise nezih mangalın keyfini sürdü.Muğla Tenis Kulübü,...

Müdür mangalı yaptı aileler keyfini sürdü

Muğla Tenis Kulübü, sporcuların aileleri ile birlikte mangal partisinde bir araya geldi. Parti’de mangalı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker yaptı aileler ise nezih mangalın keyfini sürdü.

Muğla Tenis Kulübü, sporcu ve ailelerini mangal partisinde bir araya getirdi. Kışla parkında bulunan kortlarda gerçekleşen mangal partisi Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tuncer Asunakutlu, Hakim Bilal Saydam, KOSGEB Müdürü Uygar Köse ile sporcular ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Partiye gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, gelen misafirleri selamlamasının ardından eline maşayı alarak mangalın başına geçti. Büyük bir zevkle mangalla ilgilenen Çeker, daha sonra ailelerle bire bir ilgilendi. Tenis Kulübünün sorunlarını ailelerden dinleyen Çeker, kort etrafından gezerek incelemelerde bulundu.

Parti hakkında bilgi veren Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “ Bugün burada ailelerle ve sporcularımızla kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Yoğun katılımla bununda gerçekleştiğini düşünüyorum. Yazın son günlerinde böyle bir etkinliğin çok güzel olduğunu düşünüyoruz. Muğla’da yaşan herkesi tenis sporuna bekliyoruz. Ayrıca bize destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’e ve basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.