MTO üyelerine özel kredi

Marmaris Ticaret Odası ve Türkiye Ekonomi Bankası arasında oda üyelerine, özel koşullar dahilinde kredi kullandırılmasına ilişkin sözleşme imzalandı.Nefes Aldıran Kredi Kampanyası ile Türk Ekonomi Bankası’ndan (TEB) ‘Taksitli...

MTO üyelerine özel kredi

Marmaris Ticaret Odası ve Türkiye Ekonomi Bankası arasında oda üyelerine, özel koşullar dahilinde kredi kullandırılmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Nefes Aldıran Kredi Kampanyası ile Türk Ekonomi Bankası’ndan (TEB) ‘Taksitli Ticari Nakit Kredi’ alan Marmaris Ticaret Odası üyeleri, ödemeye 3 ay sonra başlayabilecek. 36 aya varan vadelerde, 500 bin TL tutarına kadar olan krediden faydalanan üyeler, ‘Benim İşyerim Sigortası” ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde ediyor. Taksitli Ticari Nakit Kredi’ kullanan üyeler geri ödemelerini 3 ay sonra başlatacak. Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500 bin TL olan kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, ‘İşyerim Güvende Sigortası’ ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyor. ‘Taksitli Ticari Nakit Kredi’ almak için TEB şubelerine başvuruda bulunanlar, bu özel kampanyadan yararlanma şansına sahip oluyor.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.