Motosikletinin yanında ölü bulundu

Milas'ta bir gün önce nefes darlığı şikayetiyle devlet hastanesine başvuran gece bekçisi, Milas Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde nöbet dönüşü motosikletinin yanında ölü bulundu.Milas Belediyesi Şehirlerarası...

Motosikletinin yanında ölü bulundu

Milas'ta bir gün önce nefes darlığı şikayetiyle devlet hastanesine başvuran gece bekçisi, Milas Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde nöbet dönüşü motosikletinin yanında ölü bulundu.

Milas Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gece bekçisi olarak görev yapan Hasan Akın Demirci (55), gece saat 02.00 sıralarında otogarda ölü bulundu. Son olarak evine gitmek için görev yaptığı odadan ayrıldığı belirlenen Demirci kendisine ait 48 LT 592 plakalı motosiklete binmek istediği yerde henüz bilinmeyen bir nedenle yaralı olarak ölü bulundu.

Özel bir otobüs firması çalışanı tarafından bulunan Demirci 112 ekiplerinin ilk ihbarı değerlendirerek yaptığı müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cesette ilk incelemede herhangi bir darp izine rastlanmazken, yaralanmanın düşme sonucu olabileceği belirtildi. Demirci’nin bir gün önce nefes darlığı şikayetiyle devlet hastanesine başvurduğu ve hastalığı nedeniyle ilaç tedavisi kullandığı öğrenildi. Ceset, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.