Motosikletçiler madencileri ziyaret etti

Ortaca Ege Yolcu üyesi motosiklet tutkunları, Soma’da yaşanan maden kazasında vefat etmiş olan işçileri anmak için maden işçilerini ziyaret etti.Ortaca Ege Yolcu üyesi motosiklet tutkunları, Soma’da yaşanan maden kazasında...

Motosikletçiler madencileri ziyaret etti

Ortaca Ege Yolcu üyesi motosiklet tutkunları, Soma’da yaşanan maden kazasında vefat etmiş olan işçileri anmak için maden işçilerini ziyaret etti.

Ortaca Ege Yolcu üyesi motosiklet tutkunları, Soma’da yaşanan maden kazasında vefat etmiş olan işçileri anmak için Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde bulunan Madenci Anıtı’na siyah çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulundu. Buradan Dalaman ilçesine bağlı Gürleyik Mahallesi Harmancık Maden Ocağı’na sessiz sürüş yapıldı. Maden ocağını gezen motorcular, işçilerin çalışma ortamı hakkında bilgi sahibi oldu.

Ege Yolcu Motosiklet Grubu Başkanı Nadir Şahin, yaptığı açıklamada; “13 Mayıs Salı günü Manisa ilimizin Soma ilçesinde yaşanan elim maden kazası tüm ulusumuzla birlikte bizleri de yasa boğdu. Bu nedenle Dalaman Belediyesi, Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi ile her yıl birlikte daha düzenlediğimiz ve daha önce programa aldığımız 18 Mayıs Pazar günü yapacak olduğumuz ‘Atatürk Köprüsü 5. Bahar Şenliği’ etkinliğimizi de iptal ettik. Yaşanan elim kaza nedeniyle hepimiz çok üzgünüz. Bu hafta sonu da Soma’ya giderek vefat etmiş olan madencilerimizin ailelerini ziyaret edip onlara gücümüz oranında yardımda bulunacağız. Yaşamını kaybeden işçilerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Dileğimiz bundan sonra ülkemizde ve dünyanın hiçbir yerinde bir daha böyle acı olayların yaşanmamasıdır” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.