Motosikletçiler adeta uçtular

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışı Fethiye’de yapıldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2.ayak yarışı Esenköy Akdeniz Off-Road Park’ta gerçekleştirildi....

Motosikletçiler adeta uçtular

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışı Fethiye’de yapıldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2.ayak yarışı Esenköy Akdeniz Off-Road Park’ta gerçekleştirildi. Fethiye Ormanspor Kulübü tarafından düzenlenen yarışta İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Ankara ve Bursa’dan 100’e yakın sporcu katıldı.

Motor sporları tutkunlarının ilgiyle takip ettiği yarışlar aşırı sıcak altında gerçekleştirilirken motosikletlerin gökyüzünde tozu duman katarak uçuşları heyacanla izlendi. Adrenalin doruğa ulaştığı yarışmaları çok sayıda motor tutkunu sıcaktan korunmak için açtığı şemsiyeler altında izledi. Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, Muğla Orman Müdürü Ali Yıldırım, Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu yetkilileri ile çok sayıda vatandaşın izlediği yarışmalardaki üstün mücadele izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Yarışmacıların gökyüzündeki akrobasi hareketleri heyecanla izlendi. Ünlü pop şarkıcısı Işın Karaca’nın eşi Sedat Doğan’ın korku ve heyecanla izlediği yarışmada iki bayan sporcu başka bayan sporcunun yarışmaya katılmaması nedeniyle yarışma heyecanını tadamadılar.

Fethiye Ormanspor'dan Fatma Özdil ve Özlem Kemişli adlı bayanlar, MX3’te en az 3 kişinin olması nedeniyle yarışmayı sadece izlemekle yetindi.

Şampiyonanın ikinci ayak yarışında, MX 1’de Ata Nur Can, Sinan Memnu ve Şakir Şenkalaycı arasında müthiş bir mücadele yaşanırken MX2’de Mehmet Çelik ve Galip Baysan MX3’ te Mücahit Talha Zengin, Yılmaz Turan, Batıkan Ulu ve Veli Küp MX’2Junior’da Asrın Rodipak, Veteran sınıfında ise Koray Uysal, Hayatin Söyler, Ümit Dirin büyük bir mücadele örneği gösterip yoğun alkış aldı. Sporculardan Ümit Dirin, Şakir Şenkalaycı ve Ata Nur Can Fethiye’de çok güzel bir parkurda muhteşem şekilde yarışma heyecanı yaşadıklarını belirterek "hava çok sıcak ama biz daha çok tozdan etkilendik" dediler.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.