Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Ortaca ilçesine alkollü olarak kullandığı motosikletin kontrolünü kaybederek takla atan sürücü ağır yaralandı.Ortaca’ya bağlı Sarıgerme köyündeki özel villalarda havuz ve bahçe bakımı yaptığı öğrenilen Ramazan Altın...

Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Ortaca ilçesine alkollü olarak kullandığı motosikletin kontrolünü kaybederek takla atan sürücü ağır yaralandı.

Ortaca’ya bağlı Sarıgerme köyündeki özel villalarda havuz ve bahçe bakımı yaptığı öğrenilen Ramazan Altın (40), bakımını yaptığı villalara gitmek için Dalaman’ın Kapukargın köyündeki evinden 48 E 2941 plakalı motosikletine binerek yola çıktı. Altın, saat 24.00 sıralarında Güzelyurt köyüne geldiğinde aşırı sürat ve alkolün etkisiyle motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kafasından fırlayan kask parçalanan Altın, ağır yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, kafasından ağır darbe alan Ramazan Altın’ı Ortaca Devlet Hastanesi’ne getirdi. Durumu ağır olan Altın, Özel Yücelen Hastanesi Beyin Cerrahı Servisi’ne sevk edildi.

Kafasında ağır yaralanan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Ramazan Altın, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Altın’ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.