Motosiklet kadına çarptı: 3 yaralı

Muğla-Yatağan Karayolu Akçaova mevkiinde meydana gelen kazada seyir halinde olan motosiklet yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.Muğla-Yatağan karayolu Akçaova köyü girişinde...

Motosiklet kadına çarptı: 3 yaralı

Muğla-Yatağan Karayolu Akçaova mevkiinde meydana gelen kazada seyir halinde olan motosiklet yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Muğla-Yatağan karayolu Akçaova köyü girişinde meydana gelen motosiklet kazasında üç kişi yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yatağan istikametinden Muğla’ya seyir halinde olan Salim Aydın (19) yönetimindeki motosiklet Akçaova köyü girişinde yolun karşısına geçmeye çalışan Nihal Boz (21) isimli kadına çarptı. Çarpma soncu motosiklet sürücüsü Salim Aydın, motosiklette yolcu olarak bulunan Berkan Tolgahan (19) ve yaya Nihal Boz yaralandı. Vatandaşların 112 Acil yardım servisine bilgi vermesinin ardından Yaralılardan durumu kritik olan Nihal Boz ve ardından Berkan Tolgan ile sürücü Salim Aydın ayrı ambulanslar ile Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan üç kişiden sadece Nihal Boz’un durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, motosiklet sürücüsü ve yanındaki yolcunun durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.