Motosiklet hırsızları kıskıvrak

Marmaris'te motosiklet çalarak başka bir ilde parçalayıp sattıkları belirlenen iki hırsızlık şüphelisi, akaryakıt istasyonunda polis tarafından kıskıvrak yakalandı.Adliyeye çıkartılan iki zanlı tutuklandı.İlçede , Tepe...

Motosiklet hırsızları kıskıvrak

Marmaris'te motosiklet çalarak başka bir ilde parçalayıp sattıkları belirlenen iki hırsızlık şüphelisi, akaryakıt istasyonunda polis tarafından kıskıvrak yakalandı.Adliyeye çıkartılan iki zanlı tutuklandı.

İlçede , Tepe , Çıldır ve Kemeraltı Mahallerinde son günlerde motosiklet hırsızlıkların artması üzerine polis harekete geçti.Mahalledeki işyeri ve evlerin güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, hırsızlık şüphelilerinin 28 hırsızlık suçundan sabıkası olan R.Ş. (23) ve B.A. (22) isimli şahıslar olduğunu belirledi. Şahısların motosikletleri düz kontak yapıp akaryakıt istasyonuna götürdüğünü burada plakalarını çıkarıp akaryakıt aldıkları kamara kayıtlarıyla tespit edildi. Gece saatlerinde Marmaris’e giriş yaptıkları belirlenen zanlılar polis tarafından takibe alındı. Çıldır Mahallesi 123 sokak üzerinde park halindeki 48 P 7020 plakalı sıfır motosikleti tornavida ile düz kontak yapıp yakın mesafedeki akaryakıt istasyonuna giden şüpheliler burada polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. R.Ş ve B.A , polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartıldı. İki zanlı da nitelikli hırsızlık suçundan tutuklanarak Muğla E tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.