MİTSO'nun ayaklı haritaları yenilendi

Turistik yerlerinin tanıtımını yapmak için Milas Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlattığı ayaklı haritalar yenilendi. Yenilenen ayaklı haritalarda MİTSO tarafından alınan ürünler güncellendi.Haber MerkeziMilas'a gelenlere ilçenin...

MİTSO'nun ayaklı haritaları yenilendi

Turistik yerlerinin tanıtımını yapmak için Milas Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlattığı ayaklı haritalar yenilendi. Yenilenen ayaklı haritalarda MİTSO tarafından alınan ürünler güncellendi.

Haber Merkezi

Milas'a gelenlere ilçenin coğrafi işaretli ürünleri ve yöresel ürünlerini ile tarihi, turistik yerlerinin tanıtımını yapmak için Milas Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlattığı ayaklı haritalar yenilendi. Yenilenen ayaklı haritalarda, coğrafi işaretleri MİTSO tarafından alınan ürünler ile ilgili güncellemeler de yer aldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Biz bu haritaları, ilçemize gelenlere Milas'ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak, bunlar hakkında kısa bilgiler vermek, coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerimizi tanıtmak için hazırlatmıştık. Hem renkleri solanları yenilemek hem de içindeki bilgileri güncellemek amacıyla elden geçirdik. Coğrafi işaretlerini daha önce almış olduğumuz Milas halıları ve Milas zeytinyağının yanına Milas yağlı zeytini ile Milas tepsi böreğini de ekledik" dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.