MİTSO, üyelerinin ayağına gidiyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerinin Milas'ın Karakaya mevkii ve Koru, Ekinambarı, Kemikler mahallelerindeki işyerlerini ziyaret ederek iyi işler dileğinde bulunurken odanın çalışmalarını projelerini ve hedeflerini...

MİTSO, üyelerinin ayağına gidiyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerinin Milas'ın Karakaya mevkii ve Koru, Ekinambarı, Kemikler mahallelerindeki işyerlerini ziyaret ederek iyi işler dileğinde bulunurken odanın çalışmalarını projelerini ve hedeflerini anlattı. Üyelerin de oda çalışmaları hakkındaki düşünce, dilek ve önerilerini de not eden MİTSO yönetimi AVM'lerin toplam raf alanlarının yüzde 1'inin yerli ve markalı ürünlere tahsisini, Milas zeytinyağına coğrafi işaret almayı, yıllardır sürüncemede bekleyen Milas OSB'yi yeniden harekete geçirerek nisan, mayıs aylarında sanayi arsalarının has sahiplerine teslimi aşamasına getirmeyi başardıklarını anlattılar. MİTSO'nun yeni hedeflerinden de söz eden MİTSO yönetimi, Milas yağlı zeytini ile Milas tepsi böreğine coğrafi işaret almak üzere Türk Patent ve Markalar Kurumu'na başvuruda bulunulduğunu, Sümerholding'ten Milas halılarının coğrafi işaretini devralmak üzere yazışmaların sürdüğünü,Milas'a modern bir fuar alanı ve kongre merkezi kazandırmak için de girişimlerini sürdürdüklerini ve Milas'a ve Milas OSB'ye doğalgaz getirilmesi için uzun süredir ilgili makamlarla görüşmeler yaptıklarını ifade ettiler.

MİTSO yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, üyelere odanın çalışmalarını anlatırken üyelerinin de oda çalışmaları hakkındaki görüş, düşünce ve dileklerini not ettiler. MİTSO üyeleri, oda yönetiminin sık sık kendilerini ziyaret etmesini talep ederken sürdürülen çalışmalar nedeniyle de MİTSO yönetimini desteklediklerini bildirdiler.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.