MİTSO standına büyük ilgi

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Ankara'da düzenlenen Travel Expo - Ankara Turizm Fuarı'nın ilgi odağı olurken, Milas'ın tanıtımı için yapılan gösteriler ve sunumlarla fuara renk kattı. MİTSO, fuar alanındaki standında Ankara'da...

MİTSO standına büyük ilgi

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Ankara'da düzenlenen Travel Expo - Ankara Turizm Fuarı'nın ilgi odağı olurken, Milas'ın tanıtımı için yapılan gösteriler ve sunumlarla fuara renk kattı. MİTSO, fuar alanındaki standında Ankara'da yaşamakta olan Milaslılarla Milas'ta görev yapmış bürokratları da buluşturdu. MİTSO'nun daveti üzerine MİTSO standında Muğla yöresi zeybek oyunlarını canlandıran Devlet Halk Dansları Topluluğu büyük alkış toplarken tüm ilgiyi de MİTSO standına çekti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Ankara Turizm Fuarı'nda beklentilerin üstünde bir ilgiyle karşılaşıldığını belirterek "Ankara Turizm Fuarı'nda Milas'ı tanıtma hedefimize ulaştık" dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Hayati Çorbacı, Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu, MİTSO'nun Ar-Ge ve Projeler Sorumlusu Gülay Aytaç, Oda çalışanı Cansel Örüs; fuar boyunca MİTSO standına gelen ziyaretçilere Milas hakkında aydınlatıcı bilgiler sundular. Milas'ın yok olmaya yüz tutmuş yerel lezzetlerinden olan somata ve tarçın ikram edilen konuklar, MİTSO'nun tanıtım ve sergilemesinden övgüyle söz ettiler.

MİTSO'nın Ankara Turizm Fuarı'nda beklediğinden daha çok ilgiyle karşılaştığını ve bu başarının kendilerini gururlandırdığını anlatan Özer, "Ankara Turizm Fuarı'nda beklentimizin çok üstünde bir ilgiyle karşılaştık. Ankara Turizm Fuarında Milas'ı tanıtma hedefimize ulaştık. MİTSO, sergilediği farklı bir tanıtım yöntemiyle adeta fuarın yıldızı oldu. Bundan sonra da Milas'ın tanıtımı için her fırsatı değerlendireceğiz. Tüm amacımız, Muğla'nın turizm pastasından Milas'ın da hak ettiği payı almasıdır" diye konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.