MİTİNG GİBİ EV TOPLANTILARI

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un ev ziyaret ve toplantıları bile sokaklara taşarak adeta mitinge dönüşüyor.MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, son 2 ayda sayısı 50'yi geçen Turgutreis ziyaretlerinden...

MİTİNG GİBİ EV TOPLANTILARI

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un ev ziyaret ve toplantıları bile sokaklara taşarak adeta mitinge dönüşüyor.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, son 2 ayda sayısı 50'yi geçen Turgutreis ziyaretlerinden bir yenisini daha Akçaalan Mahallesi'ne gerçekleştirdi. Ev toplantısı diye gittiği Akçaalan'da meydanlara sığmayan bir kalabalıkla karşılaşan Başkan Mehmet Tosun, "Kalabalık bir şekilde karşıladınız, eve sığmadınız, mahalleye taştınız ve bu meydanı doldurdunuz. Özellikle hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Mehmet Tosun, "Büyükşehir'e sığınıyorlar" dediği siyasi rakiplerinin, kadınları kullanarak dedikodu ürettiklerinin altını çizdi, seçimden sonra parti değiştireceği yönündeki söylentilere ise, "Parti değiştirenler oldu, biz partimizdeyiz." dedi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, bir ev toplantısına katılmak üzere Turgutreis Beldesi'nin Akçaalan Mahallesi'ne gitti. Burada Turgutreis Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nun hemen yanındaki boş alanı dolduran kalabalıkla karşılaşan Başkan Mehmet Tosun, "Bir ev toplantısı yapacağız, 30-40 kişiyle sohbet edeceğiz, başka bir toplantıya gideceğiz' diye geldim ama sizler yine, Akçaalan'a, Turgutreis'e yakışanı yaptınız. Kalabalık bir şekilde karşıladınız, eve sığmadınız, mahalleye taştınız ve bu meydanı doldurdunuz. Özellikle hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

"Büyükşehir'e Sığınıyorlar"

"Ayrıca son dönemlerde Büyükşehir üzerinden de siyaset yapıyorlar." diyen Başkan Mehmet Tosun, "Saygıdeğer arkadaşlarımız, ilgili siyasi kişilikler, geliyorlar 'Büyükşehir ile birlikte çalışacağız' diyorlar. Yahu kardeşim, sen 5 yıldan 15 yıldan beri belediye başkanısın, her türlü yetki sendeyken bunları yapmamışsın da, Büyükşehir'e yetki geçince, can simidi olarak Büyükşehir'e sığınıp, Büyükşehir ile birlikte mi bunları yapacaksın? Çalışmamışsın, üretmemişsin, şimdi Büyükşehir'e sığınıyorsun." dedi.

Başkan Mehmet Tosun sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bakın bu çocuklarımızın geleceğini teminat altına almak için, gece gündüz çalışıp, üretmemiz gerekiyor. O yüzden diyoruz, 30 Mart'tan itibaren çalışmak ve üretmek için varız. Adil, şeffaf, çalışkan belediye yönetimi, Bodrum Halkı'na, Turgutreis'e de sözümdür."

Partilerin Üzerinde Bir Siyasi Anlayış

Başkan Mehmet Tosun sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Vatandaşımız diyor ki, 'hâlâ burada seçilirse başka bir siyasi partiye geçecek diye dedikodu yapıyorlar'. Arkadaşlar o Mehmet ben değilim, isimler karışmış olabilir. Bakın bu genç kardeşiniz, Karaova'da dünyaya gelmiş bir arkadaşınız olarak, 2000'li yıllarda ilk kez Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyasete başladı. 2004 yılında Konacık Belediye Başkanı adayı olduk ve orada Milliyetçi Hareket Partimizden belediye başkanı seçildik. 2009 yılında yine bu dedikoduları yaptılar ve Ege Bölgesi genelinde %68 ile en çok oyla seçilen bir belediye başkanı olduk. Geldik 2014 yılına, belediyeler kapatıldı, dediler ki, 'Mehmet Tosun başka bir partiye geçecek' geçti mi? Yok... Milliyetçi Hareket Partisi'nin açıkladığı Türkiye'deki ilk 200 belediye başkan adayından birisi mi? Bugün Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Bodrum'a hizmet etmek üzere yola çıkmış bir arkadaşınız mıyım? Peki değerli arkadaşlarım, bu arada parti değiştirenler oldu mu? Oldu! Biz hâlâ partimizdeyiz. Siyasi partilere saygılıyız, demokrasiye de inanan bir arkadaşınızım. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında, 'farklılıklarımız bizim zenginliğimiz' diyerek, her partiden arkadaşımızın yerel seçimlerdeki oylarına talip olmak suretiyle, Bodrum'da halkın iktidarını oluşturmaya çalışıyoruz. Yani halkın iktidarını oluşturacağız, benim başka bir gayretim yok. O yüzden, hangi dünya görüşüne sahip olursanız olun, Mehmet Tosun'un siyasi bakış açısı, meselelere bakış açısı partilerin üzerindedir. “

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.