Miniminiklerin şampiyonu Muğlaspor

2013-204 Sezonu Muğla U11 Miniminikler Şenliği Ligi şampiyonluğunu Muğlaspor U11 takımı elde etti. Sezon boyunca 4 ayrı grupta 28 takım şampiyonluk için mücadele etti.Muğla ilinde U11 Ligine katılan toplam 7’şer takımdan oluşan...

Miniminiklerin şampiyonu Muğlaspor

2013-204 Sezonu Muğla U11 Miniminikler Şenliği Ligi şampiyonluğunu Muğlaspor U11 takımı elde etti. Sezon boyunca 4 ayrı grupta 28 takım şampiyonluk için mücadele etti.

Muğla ilinde U11 Ligine katılan toplam 7’şer takımdan oluşan A-B-C-D olmak üzere 4 grup ve 28 takım şampiyonluk için mücadele etti. Takımlar arasında mutlu sona ulaşan Muğlaspor U11 takımı oldu.

Muğlaspor, B grubunu 1 mağlubiyet 13 galibiyet alarak B grubunu 1. bitirerek Play-Offlara katılma şansı buldu. Play-Offlarda 4’er takım A-B grubu olmak üzere 2’ye ayrıldı. Play-Off grubunda oynayan maçlarda Muğlaspor, Yatağanspor’u 2-0,Gündoğan Bld. Spor’u 2-0 yendi , Güllük Bld. Spor ile 3-3 Berabere kaldı ve Yarı Finale çıkma şansı buldu. Yarı finalde Marmaris Bld. Spor ile karşılaşan Yeşilbeyazlılar maçtan 4-0 galip çıkarak Finale adını yazdırdı. Finalde de Ortaca Bld. Spor ile yapılan karşılaşmayı da 1-0 kazanana Muğlaspor, U11 Liginde adını şampiyonluğa yazdırdı.

Ligi değerlendiren Muğlaspor Gençlik Gelişim Antrenörü Seyit Ahmet Kocacan; “Antrenmanlarımıza Eylül ayında başladık ve düzenli olarak durmadan devam ettik ve çok çalıştık. Sporcularımın bana ve futbola olan sevgilerinden dolayı zorunlu haller dışında antrenman kaçırmadılar çok çalıştılar , istediler ve U11 Kategorisinde Muğla’nın en iyisi olmayı başardılar. Bu Başarıdan dolayı hepsini can-ı gönülden kutluyorum. Bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyorum, bende onları çok seviyorum. Ailelerimizinde bu başarıdan en az bizim kadar desteği var , sağolsunlar desteklerini hiç esirgemediler ve her zaman yanımızda oldular . Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

Muğlaspor U11 Takımı şu isimlerden oluşuyor:

Batıkan Uz , Metincan Döğerli , Onur Erçin Gür , Deniz Erdi Adanır , Eren Kaya , Melih Berke Civelekoğlu , Oğuzhan Sertakan , Harun Coşkun , Doğukan Uz , Berke Özel , Öztürk Adnan Sarı , Ali Kemal Yıldırım , Mehmet Efe Dayan , Emirhan Kuyu , Egecan Babayiğit , AybegTtuğrul Orhan , Yusufcan Sanayır .

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.