Miniklerden itfaiye ziyareti

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği’ni, Deniz Yıldızı Gündüz Bakımevi ve Kreşi;  Yatağan Grup Amirliği’ni ise Düşler Bahçesi Kreşi öğrencileri ziyaret etti.İtfaiye...

Miniklerden itfaiye ziyareti

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği’ni, Deniz Yıldızı Gündüz Bakımevi ve Kreşi;  Yatağan Grup Amirliği’ni ise Düşler Bahçesi Kreşi öğrencileri ziyaret etti.

İtfaiye Grup amirliklerini ziyaret eden toplam 40 öğrenci, itfaiyenin ne olduğu, itfaiyecilerin neler yaptığı, yangından korunmak için neler yapılması gerektiği, yangın çıktığında nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgi aldı.

Öğrencileri bilgilendiren itfaiye yetkilileri, gelen yangın ihbarının ardından, olay mahalline gittiklerini ve yangına nasıl müdahale edildiğini anlattı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl, çocukların küçük yaştan itibaren yangın ve doğal afetler konusunda bilgilendirilmesinin çok önemli olduğunu belirtti. İtfaiye Daire Başkanı Raşit Çöl, “Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren yangın ve doğal afetler konusunda bilgilendirilmesi, korunma yöntemleri ve herhangi bir yangın durumunda 110 numaralı telefonu aramayı öğrenmeleri gerekiyor.  Bu sayede olabilecek herhangi bir kaza durumunda daha bilinçli olacaklardır. Çocuklarımıza bu konuda yardımcı olmak için ekiplerimiz her zaman hazırdır.” Açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.