Miniklerden hayvan bakımevine ziyaret

Bodrum ilçe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün “Bir gün değil, hayvanlarımızı her gün sevelim, koruyalım” sloganıyla başlattığı, sosyal sorumluluk projesi çocuklar tarafından ilgi görüyor.Etkinliğe...

Miniklerden hayvan bakımevine ziyaret

Bodrum ilçe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün “Bir gün değil, hayvanlarımızı her gün sevelim, koruyalım” sloganıyla başlattığı, sosyal sorumluluk projesi çocuklar tarafından ilgi görüyor.

Etkinliğe destek veren Gölköy Ahmet Naci Coşkunoğlu İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ecehan Dilek Güralp’in, 4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Günü etkinlikleri sırasında tüm okullara yaptığı davetten çok mutlu olduklarını ve hemen değerlendirmek istediklerini beliterek Gölköy Ahmet Naci Coşkunoğlu İlköğretim Okulu ana sınıfı öğretmeni Şaziye İbili ile öğrencilerinin mutlulukları görülmeye değerdi”dedi.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu’nun da katıldığı etkinlikte ana sınıfı öğrencileri yavru köpekleri doyasıya sevdi, uzun süre kucaklarından bırakmak istemedi. Etkinlik sırasında Ecehan Dilek Güralp tarafından öğrencilere okul bahçelerine dikmeleri için begonvil ve diğer süs bitkileri hediye edildi. Ana sınıfı öğretmeni Şaziye İbili “Okul bahçemizde hiç bitki olmadığı için çocuklarımız gördüğünüz gibi inanılmaz derecede sevindiler. Okula döner dönmez onları çocuklarımızla birlikte bahçemize dikeceğiz. Bu gezimiz sırasında hem verdikleri bilgiler ve hem de bu çok anlamlı hediyeleri için Bodrum Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret sırasında çocuklara, çevrenin bir bütün olduğu, hayvanları, bitkileri, insanları ve başta denizlerimiz olmak üzere tüm doğayı sevip, tüm canlıların ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılamanın, çevremizi kirletmemenin ve kirletenleri uyarmanın mutlu bir dünya için gerekli olduğu bilgisi verildi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.