Minikler Voleybol Ligi sona erdi

Muğla Voleybol Federasyon İl temsilciliğinin faaliyet programında yer alan 2012-2013 sezonu son ligi olma özelliğini taşıyan Minikler Voleybol ligi Muğla Anadolu Lisesi Spor Salonunda oynanan maçlarla sona erdi.Toplam 9 kız takımının...

Minikler Voleybol Ligi sona erdi

Muğla Voleybol Federasyon İl temsilciliğinin faaliyet programında yer alan 2012-2013 sezonu son ligi olma özelliğini taşıyan Minikler Voleybol ligi Muğla Anadolu Lisesi Spor Salonunda oynanan maçlarla sona erdi.

Toplam 9 kız takımının katıldığı 2001-2002 doğumlu çocukların mücadele ettiği ligde final maçında Muğla Belediyesini 2-0 yenen Bodrum İhtisas Spor A takımı birinci, Muğla Belediyesi 2. ve Bodrum İhtisas Spor B takımı üçüncü olmuştur.

Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, minikler ligine 9 takımın katılmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Bu sayının daha çok artması en büyük arzumuz. İnşallah ileriki yıllarda bu ligi, çift devreli lig usulüne göre yaparak katılımın daha çok olmasını sağlarız. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bizleri yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ve Muğla Belediye Spor Kulübüne teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.