Minikler Polis Amcalarıyla ağaç dikti

Bodrum ilçesinde Ananokulu öğrencileri Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, polislerle beraber ağaç dikti.Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü etkinliği kapsamında anaokulu öğrencileri...

Minikler Polis Amcalarıyla ağaç dikti

Bodrum ilçesinde Ananokulu öğrencileri Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, polislerle beraber ağaç dikti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü etkinliği kapsamında anaokulu öğrencileri ve Polisler birlikte ağaç dikti.

Kızılağaç mevkisinde bulunan Polis Hatıra Ormanına gelen, Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş, emniyet personeli ve anaokulu öğrencileri ile keyifli vakit geçirdi.

Bodrum Şehit Barış Akay Anaokulu öğrencilerinin getirdiği 20 çam ağacı Polis Hatıra Ormanına diktiler. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Candaş, minik öğrenciler ile birlikte ağaç dikip fidanlara can suyu verdi. çocuklarla birlikte yakından ilgilenerek keyifli vakit geçirdi.

Candaş, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılını kutladıklarını ifade ederek "Küçük yavrularımızın bizimle birlikte olması bizi çok mutlu etti. Onların hem doğa sevgisi hem de polisle ilişkilerinin gelişmesi anlamında güzel bir etkinlik oldu" dedi.

Anaokulu öğretmeni Sabire Koluçolak ise öğrencilerle polisleri polis haftasında bir araya getirdiklerini ve ağaç diktiklerini söyledi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.