Minik raketler madalya ile döndü

Türkiye Tenis federasyonu faaliyet programında yer alan ve 21-24 Mart 2015 tarihleri arasında Aydın Tenis kulübünde düzenlenen 8-9-10 yaş hafta sonu tenis turnuvasına Muğla Tenis kulübü sporcuları madalya ile döndü.Kurulduğu...

Minik raketler madalya ile döndü

Türkiye Tenis federasyonu faaliyet programında yer alan ve 21-24 Mart 2015 tarihleri arasında Aydın Tenis kulübünde düzenlenen 8-9-10 yaş hafta sonu tenis turnuvasına Muğla Tenis kulübü sporcuları madalya ile döndü.

Kurulduğu 2007 yılından buyana 40 kişiyle en kalabalık deplâsman mücadelesine giden Muğla Tenis Kulübü, sporcu ailelerinin gösterdiği överi ve ilgiden memnun. Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “8 yaş gurubunda mücadele eden 8 sporcu madalya kazanırken, 9 yaş gurubunda mücadele eden sporcularımızdan Ece Yaşyerli 2’nci olurken, gene 9 yaşta mücadele eden Eren Akgün kendi gurubunda İkinci, İmge İçten 4’üncü oldu. Bizi yalnız bırakmayan ve büyük desteklerini görüldüğümüz Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Bekir Çeker'e ve sporcu ailelerimize teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.